Aanvullend

Iedere hond is anders en heeft zo z’n specifieke behoeftes, eigenschappen en eventuele speciale voedingseisen. BIOFOOD’s aanvullende producten bieden de nodige (extra) ondersteuning voor uw hond.

Natuurkruiden
meer informatie
3-in-1 hondenkoekjes
meer informatie
Vistruffel Zalm
meer informatie

Informatie

De 3-in-1 werking: 1. Dunne ontlasting: Er zijn diverse oorzaken voor het ontstaan waterdunne ontlasting. De meest voorkomende oorzaak wordt veroorzaakt door niet goed verteerbare voeding of door verandering van voeding. De darmen hebben zich ingesteld op een bepaalde voeding (voersoort) en als er plotselinge veranderingen komen kan er waterdunne ontlasting ontstaan.

Biofood 3-in-1 hondenkoekjes ondersteunen** de maag– en darmflora en de verteerbaarheid van voeding. Het helpt tevens de ontlasting dikker te maken.

[Indien de te dunne ontlasting aanhoudt of vreemd van kleur is, bloed kan bijv. bij (dunne) ontlasting voor een zwarte kleur zorgen, is het raadzaam een dierenarts te waarschuwen. Zorg in ieder geval voor voldoende drinkwater zodat uitdroging wordt voorkomen.]

Tip: Geef BIOFOOD 3in1 mineralen koekjes en/of BIOFOOD vezelrijke diner voeding of combineer met vers vlees voeding. Stevige ontlasting is het resultaat.

2. Eetafwijkend gedrag. Gras eten: Honden eten meestal gras vanwege een instabiele spijsvertering en/of als ze misselijk zijn (meestal op een lege maag) en/of gebrek aan omega vetzuren en/of vanwege niet complete voeding (vitamine/mineralengebrek). Gras eten vergemakkelijkt het braken. Het kan ook zijn dat er sprake is van een tekort aan vezels in de voeding. Voor honden met een overproductie van maagzuur kan het zinvol zijn om deze honden houdbare of diepvries vleesvoeding te geven en/of 's avonds heel laat nog wat vezelrijke voeding en Biofood 3-in-1 koekjes. Tip: BIOFOOD vleesvoeding, vezelrijke Diner voeding en 3in1 mineralenkoekjes.

Ontlasting eten: Ontlasting eten kan verschillende oorzaken hebben waaronder: macht der gewoonte, gedrag(afwijkend), aanwezige smaakstoffen in ontlasting of een storing van de darmflora en/of gebrek aan ruwvezel. Bijkomend voordeel is dat de ontlasting van honden die Biofood 3in1 koekjes gegeten hebben door honden niet aantrekkelijk gevonden wordt. Tip: BIOFOOD vleesvoeding, vezelrijke Diner voeding en 3in1 mineralenkoekjes.

3. Voerverandering: Bij het overschakelen naar andere voeding kan het maag-darmkanaal uit balans raken. Spijsverteringsproblemen en dunne ontlasting kunnen het gevolg zijn. De BIOFOOD 3in1 mineralen koekjes met kaoliniet en kruiden zorgen voor de nodige ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer.

Smaakvolle 3-in-1 hondenkoekjes:

1. helpt ontlasting dikker te maken;
2. bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten);
3. ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer.

Voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

Kenmerken:
-helpt ontlasting dikker te maken.
-bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten).
-tevens te gebruiken bij voerverandering of bij niet goed verteerbaar voer.
-met o.a. kaoliniet (kleimineraal), kruiden en calcium.
-voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

BIOFOOD 3-in-1 hondenkoekjes zijn geschikt voor alle hondenrassen, van alle leeftijden.

*Verhelpt, voorkomt, behandeld of geneest geen ziekte en/of aandoening.Soortpagina = overzicht
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 12
navigatie = hond
artikelnummer = 82
Selectie artikelen = hond en kat , hond