Actueel


BIOFOOD VERLENGD SPONSORCONTRACT

Biofood Diervoeding BV uit Drachten heeft ervoor gekozen om het sponsorcontract te verlengen! Biofood is vanaf heden teamsponsor van onze B2. BIOFOOD is al sinds 2014 sponsor van onze vereniging en is betrokken geraakt bij CKV Unitas/Perspectief door Gea en Arjen Munnik. De B2 heeft nieuwe wedstrijd en inschietshirts ontvangen, de trainers zelfs een mooie jas! We wensen CKV Unitas/Perspectief veel succes en een sportief jaar. Klik hier voor meer info.


HART VOOR DIEREN

Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De BIOFOOD bio organic petfood advertentie inclusief de win een bio pakket actie is te vinden in het Nr. 4 April 2021 nummer van Hart voor dieren.


VM VERPAKKINGS MANAGEMENT
Biofood Diervoeding heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het Friese familie bedrijf is in september 1989 gestart met als grondslag “respect voor dier, natuur en milieu” en heeft haar verpakkingen hierop aangepast. Biofood is in Europe één van de weinige met 100% recyclebare petfood zakken voor droogvoeding en in de Benelux de eerste sinds maart 2020. lees verder


DIERENPRAKTIJKEN
Dierenpraktijken is het magazine van dierenspecialisten en liefhebbers. Vier keer per jaar staan er in dit mooie
dierenmagazine artikelen over de medische zorg van huisdieren. BIOFOOD staat vermeld in de
huidige Dierenpraktijken jaargang 25 winter 2020.


ONZE HOND
Onze Hond, het grootste full color hondenmaandblad van Nederland. Onze Hond is onmisbaar voor
liefhebbers van honden. Boordevol rasprofielen, interviews, medische zaken, gedrag, opvoeding
en nog veel meer. Meer informatie: https://www.onzehond.nl/ Biofood organic geperste hondenvoeding
staat vermeld in nr 10 december 2020 van Onze Hond.


KATTEMANIEREN
Kattenmanieren is een magazine van en voor kattenliefhebbers, boordevol informatie over alle katten: zowel raskatten als gewone huis-tuin-en-keukenkatten. Naast actuele onderwerpen en achtergrondartikelen over katten komen vaste items aan bod. Denk aan gezondheid, gedrag, erfelijkheid, de mening van kattenliefhebbers over actuele kattenonderwerpen, beroemde katten, kattenkunst, tehuis gezocht, wilde katten, en nog veel meer.

De BIOFOOD premium kattenvoeding probeer actie staat vermeld in nummer 2 - 2020 van Kattenmanieren.ONZE HOND
Onze Hond, het grootste full color hondenmaandblad van Nederland.
Een echte hondenvriend leest natuurlijk Onze Hond.

BIOFOOD bio organic honden- en kattenvoeding staat vermeld in Nr. 4 Mei 2020 van Onze Hond.HART VOOR DIEREN
Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De BIOFOOD bio organic petfood advertorial is te vinden in het Nr. 5 - Mei 2020 nummer van Hart voor dieren.


Biofood breidt uit met biologische diervoeding

Tholen maart 2020 - Bij Biofood Diervoeding in Drachten is het pand te klein geworden, dus wordt er gebouwd. De heipalen zitten al even in de grond en er wordt hard gewerkt aan extra magazijnruimte, dat ervoor moet zorgen dat de gloednieuwe lijn van biologische en de huidige natuurlijke dierenvoeding verder uitgebouwd kan worden.

Biologisch
Het is niet voor het eerst dat de producent van natuurlijke diervoeding een lijn heeft met bio-gecertificeerde producten, vertelt Wim Huizinga productmanager bij Biofood. "Eind jaren '90 hadden we een Ecofood-lijn. Die hebben we zo'n zeven jaar gehad. In een goed biologisch product moet natuurlijk elke grondstof gecertificeerd zijn. Toen er een leverancier tussenuit viel, moesten we er helaas mee stoppen." De moeilijkheid zat 'm destijds in het beperkte bio aanbod van dierlijk eiwit in combinatie met de grote hoeveelheden en kwaliteit van de diervoeding en het aantal geschikte gecertificeerde bio partners. Deze zijn nodig voor een goed biologisch droogvoer wat gemaakt wordt in grote charges. "Het blijft bij droogvoer nog vooral bij bio kip. Het vinden van bijvoorbeeld voldoende biologisch rund is lastiger, waardoor we vaker uit dezelfde bron moeten putten. We willen niet dat het ten koste gaat van de kwaliteit."

Desondanks is het vorig jaar dus toch weer gelukt om het Skal-certificaat te krijgen op de nieuwe producten. Wim, die onder andere verantwoordelijk is voor de inkoop van grondstoffen, zag steeds meer mogelijkheden om de productlijn weer op te starten. "De lijn bestaat uit geperste biobrokken voor de hond en vleesvoeding, zowel aanvullend (100%) als compleet menu voor hond en kat, waar diverse biologische dierlijke eiwitten zoals kalkoen, kip en rund wel te gebruiken zijn vanwege een andere manier van produceren en minder grote productiecharges. De nieuwe bio vleesvoedingsproducten komen eind maart op de markt. De bio geperste voeding wordt vanwege een nieuw, in Italië ontwikkelde duurzame verpakking ilater gelanceerd."

Verpakking
Voor de nieuwe producten ging de producent op zoek naar een nieuwe verpakking. "De zakken zijn doorgaans van plastic, maar doordat er verschillende soorten plastic in worden gebruikt, zijn ze voor recyclebedrijven lastig te hergebruiken. Daarom hebben we gekozen voor een speciale duurzame “no waste” verpakking van duurzaam monomateriaal wat als plastic recyclebaar is. Deze kan de consument wel bij het plastic afval inleveren." De huidige papieren petfood zakken die op de markt zijn lijken mooi en duurzaam maar bevatten vanwege de vetbarrière wel een laag plastic van binnen waardoor ze niet of lastig te recyclen zijn. Dus belanden ook deze bij het restafval”.

Bron: Biojournaal.nl


EKOLAND
Ekoland, een onafhankelijk vakblad over biologische landbouw, verwerking en afzet. Ekoland biedt vaktechnische en ondernemersgerichte informatie, van een hoog toepassingsgehalte, al 39 jaar lang. Kritisch, onafhankelijk en professioneel. Met onderzoeksresultaten, interviews, teeltinformatie, bedrijfsprofielen, nieuws en achtergronden. Elke maand weer.

BIOFOOD organic brokvoeding en vleesvoeding staat vermeld in Ekoland Nr. 2 - 2020


Biofood breidt uit

DRACHTEN Biofood diervoeding breidt uit. Bij de start van het Friese petfood bedrijf Biofood Diervoeding BV op 27 september 1989, werd door de toenmalige directeur Wiebe Bijlsma ingezet op natuurlijke ingrediënten, met als grondslag ‘respect voor dier, natuur en milieu’.

Dit was een vooruitziende blik. Steeds meer mensen met een hond en/of kat kiezen vanwege een groeiende bewustwording voor dier, natuur en milieu en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor natuurlijke producten van Biofood Diervoeding. Het bedrijf maakt gebruik van 100% natuurlijke en biologische grondstoffen voor haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks, tabletten en natuurkruiden van Nederlandse bodem.

Groen label
Het Groen-garantie label waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen. Biofood is Skal gecertificeerd en nieuwe kwalitatieve biologische grondstoffen en samenstellingen bieden garantie voor nieuwe ontwikkelde biologische producten voor hond en kat van hoge kwaliteit, welke gepland staan voor de eerste helft van 2020.

De toekomstige nieuwe en duurzame “no waste” plastic, karton en blik verpakkingen zijn van gerecycled mono materiaal wat recyclebaar is. Vanwege de steeds grotere vraag en omzet van natuurlijke en biologische producten voor hond en kat gaat Biofood uitbreiden op het bedrijventerrein de Haven in Drachten. Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis probeerpakket voor hond of kat zie contact pagina op www.biofooddiervoeding.nl

Bron: Drachtster Courant


BIO BEURS NIEUWKOMER

Tholen - Meer dan 300 bedrijven presenteerden zichzelf tijdens de Bio-beurs 2020. De Bio-beurs is bedoeld voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch. Maar ook gangbare boeren die hun ketens willen verkorten of vergroenen zijn er aan het juiste adres. Daarnaast vinden handelaars, verwerkers en winkeliers er hun plek. Tijdens de rondgang over de beursvloer vielen verschillende dingen op. Zo presenteerden diverse bedrijven en merken hun vernieuwde uitstraling of nieuwe producten op de beurs, denk hierbij aan Zuiver Zuivel, Bakkerij Verbeek, Biofood, Odin (LandGoed) en Lima.

Biologisch honden- en kattenvoer.
Een nieuwkomer op de Bio-beurs is Biofood Diervoeding. Naast hun gangbare 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding heeft dit bedrijf sinds kort ook weer een SKAL-gecertificeerde, biologische productlijn. Door toenemende aanvoer van biologische grondstoffen in kwaliteit en quantiteit zag het bedrijf, dat eerder onder de naam Ecofood al eens een biologische voerlijn had, weer mogelijkheden in de biologische markt. “Wij hebben een bio gecertificeerde Duitse partner gevonden die voor ons het bio vlees en de bio groenten verwerkt, terwijl de koud geperste bio brokken in eigen beheer worden gemaakt”, vertelt directeur Henk Bijlsma.

No waste verpakking.
De duurzame “no waste” verpakkingen zijn van gerecycled mono materiaal wat recyclebaar is. Deze duurzame “No waste” blik en plastic verpakkingen kunnen dus bij het ingezameld blik- of plasticafval. Let op! Vele petfood zakken bestaan uit of meerdere soorten plastic of lijken geheel van papier maar bevatten plastic vanwege de vetbarriere. Deze beide opties zijn niet recyclebaar en belanden dus bij het restafval.

De verwachting is dat de nieuwe gecertificeerde bio producten eind maart 2020 op de markt komen. Met de lancering van de nieuwe biologische petfoodlijn is ook de huisstijl veranderd en wordt BF Petfood het nieuwe handelslogo waaronder ook hun huidige en vertrouwde "natural" petfoodlijn vermarkt zal worden. Klik hier voor meer informatie.

Meer info Bio Beurs:
https://www.bio-beurs.nl/
https://twitter.com/Biobeurs


Parool bijlage dec 2019.


'De Jachthond', het eerste Nederlandstalige tijdschrift over jachthonden(sport). 'De Jachthond' voldoet in dit opzicht dan ook duidelijk aan een behoefte onder jachthondenliefhebbers : een magazine puur over werkende jachthonden. Het blad verschijnt in een zware glossy uitvoering met hoogwaardige fotokwaliteit.

BIOFOOD energierijke premium hondenvoeding staat vermeld in nummer 5 - 2019 van De Jachthond


Me & My Dog is een mooi vormgegeven glossy met leuke, boeiende, interessante en leerzame artikelen voor baasjes, die hun hond zien als een verlengstuk van zichzelf of het gezin. Een hond, die niet alleen hond is, maar ook een echte vriend! Het tijdschrift leest gemakkelijk weg in begrijpbare taal, waardoor erg veel lezers ons blad heel erg waarderen en al jaren met plezier lezen.

BIOFOOD premium hondenvoeding staat vermeld in nummer 51- 2019 van Me & My Dog.


Me & My Cat staat 8x per jaar, boordevol leuke en boeiende onderwerpen en bevat prachtige foto's. Een must voor elke kattenliefhebber! Met informatie over verschillende rassen en nieuwe producten voor katten, persoonlijke verhalen van personeel zoals jij, kattengedrag door Liesbeth Puts, stichtingen met het hart op de juiste plaats en nog veel meer.

BIOFOOD premium kattenvoeding staat vermeld in nummer 36 - 2019 van Me & My Cat.


Kattenmanieren is een magazine van en voor kattenliefhebbers, boordevol informatie over alle katten: zowel raskatten als gewone huis-tuin-en-keukenkatten. Naast actuele onderwerpen en achtergrondartikelen over katten komen vaste items aan bod. Denk aan gezondheid, gedrag, erfelijkheid, de mening van kattenliefhebbers over actuele kattenonderwerpen, beroemde katten, kattenkunst, tehuis gezocht, wilde katten, en nog veel meer.

BIOFOOD premium kattenvoeding staat vermeld in nummer 5 - 2019 van Kattenmanieren.


In het trendy dierenblad van Pets Place, LiefDier geheten, lees je allerlei leuke, informatieve verhalen, rubrieken, interviews en reportages die met honden, katten, konijnen, vogels, knagers en vissen te maken hebben. BIOFOOD staat met haar premium kattenvoeding vermeld in de nieuwe editie van het leukste dierenmagazine van Nederland, namelijk de 3e editie van Lief Dier! Deze is vanaf 3 september gratis af te halen in onze winkels en tevens online te lezen op de LiefDier website.


Dierenpraktijken is het magazine van dierenspecialisten en liefhebbers. Vier keer per jaar staan er in dit mooie dierenmagazine artikelen over de medische zorg van huisdieren.

BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes naturel en cranberry staan vermeld op pag. 30.


Noorderland is een Nederlands magazine over het (buiten)leven in de Noord-Nederlandse provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het blad verschijnt achtmaal per jaar. Het lifestyleblad is gevuld met human interest, natuur, cultuur, uitgaan en wonen en werken in de noordelijke provincies. De advertentie van de BIOFOOD premium kattenvoeding is te vinden in het mei/juni 2019 nummer van Noorderland https://www.noorderland.nl/


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De advertentie van de BIOFOOD premium hondenvoeding is te vinden in het juni 2019 nummer van Hart voor dieren.


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De advertentie van de BIOFOOD premium kattenvoeding is te vinden in het april 2019 nummer van Hart voor dieren.


De GRCN geeft ook een tweemaandelijks clubblad uit, Het Golden Nieuws. Je vindt er heel wat artikels in terug over de GRCN zelf en uiteraard een schat aan informatie over de Golden Retriever. https://www.goldenretrieverclub.nl/


Noorderland is een Nederlands magazine over het (buiten)leven in de Noord-Nederlandse provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het blad verschijnt achtmaal per jaar. Het lifestyleblad is gevuld met human interest, natuur, cultuur, uitgaan en wonen en werken in de noordelijke provincies. https://www.noorderland.nl/


Onze Hond, het grootste full color hondenmaandblad van Nederland.
Een echte hondenvriend leest natuurlijk Onze Hond.

De advertentie van de BIOFOOD premium small breed hondenvoeding staat vermeld in Nr. 6 juli/augustus op pag 115 van Onze Hond


Kattenmanieren is het magazine van en voor kattenliefhebbers, boordevol informatie over alle katten: zowel raskatten als gewone huis-tuin-en-keukenkatten.

De advertentie van de BIOFOOD premium kattenvoeding plus anti vlo en teek tabletten is te vinden in Nr 8 - 2018 van Kattenmanieren.


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De advertentie van de BIOFOOD anti vlo en teek tabletten is te vinden in het juli 2018 nummer van Hart voor dieren.


Onze Hond, het grootste full color hondenmaandblad van Nederland.
Een echte hondenvriend leest natuurlijk Onze Hond.

BIOFOOD premium small breed hondenvoeding staat vermeld op pag 89.


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De advertentie van de BIOFOOD premium small breed hondenvoeding is te vinden in het mei 2018 nummer van Hart voor dieren.


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.

De advertentie van de BIOFOOD premium kattenvoeding is te vinden in het april 2018 nummer van Hart voor dieren.


Dibevo (Dieren Benodigdheden en Voeders) Vakblad: landelijk opererend en onafhankelijk vakblad voor ondernemingen in de huisdierenbranche.

De introductie van de nieuwe BIOFOOD mini - small breed premium hondenvoeding lijn staat vermeld in het DIBEVO magazine Nr 2 - 2018


Hondensport & Sporthonden is een full-color tijdschrift in zware “glossy” uitvoering met interviews, reportages, en verder nieuws Raad van Beheer, veterinair nieuws, laatste updates etc. Informatie over sport-, werk- en politiehonden.

BIOFOOD hondenvoeding informatie vindt u in het Hondensport & Sporthonden nummer 1 jaargang 21 (2018)


Onze Hond, het grootste full color hondenmaandblad van Nederland.
Een echte hondenvriend leest natuurlijk Onze Hond.

BIOFOOD hondenvoeding staat vermeld op pag 143.


Dierenpraktijken is het magazine van dierenspecialisten en liefhebbers. Vier keer per jaar staan er in dit mooie dierenmagazine artikelen over de medische zorg van huisdieren.

BIOFOOD schapenvet bonbons als ideale wintersnack staan vermeld op pag. 23.


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.
De advertentie van de vernieuwde BIOFOOD geperste hondenvoeding is te vinden in het oktober nummer van Hart voor dieren.


Onze Hond, het grootste full colour hondenmaandblad van Nederland.

BIOFOOD complete hondenvoeding, natuurlijk het beste (Nr. 6 - 2017).


Dibevo (Dieren Benodigdheden en Voeders) Vakblad: landelijk opererend en onafhankelijk vakblad voor ondernemingen in de huisdierenbranche.

De nieuwe BIOFOOD souplesse- en zalm mini bonbon, staan in het DIBEVO magazine Nr 4 - 2017


Animal Event

Biofood geeft een compleet arrangement Fletcher Hotel weg op Animal Event.
Kom naar de stand!


WHIPPET STRAIGHT RACING IN BLAUWESTAD

Op 19 maart a.s. organiseert men een Whippet Straight Race in Blauwestad, Groningen. Het gaat om een informele bijeenkomst voor leden en niet leden, de inschrijving staat ook open voor andere rassen uit rasgroep 10, de windhondengroep. Het biedt eigenaren van andere windhonden en ook whippets die nog niet eerder hebben meegedaan, de gelegenheid om eens te proeven aan deze sport voor whippets. De sport die meer dan een eeuw geleden ontstond in de mijngebieden in Engeland. Deze sport wordt momenteel nog altijd bedreven in Groot Brittannië en in Zweden, onder de naam “Whippet Racing”. Alle whippets - ongeacht de maat en van jong tot oud – kunnen deelnemen. De baan wordt in een rechte lijn over een lengte van 150 meter uitgezet, de breedte van 6 meter wordt gemarkeerd met linten. Om de onkosten te dekken vraagt men een bijdrage van 6 euro per deelnemende whippet voor leden en 10 euro voor niet leden. BIOFOOD is sponsor van dit sportieve evenement. Inschrijven en meer informatie vindt u op de website of het secretariaat.

19 maart a.s. een Whippet Straight Race
Locatie: Redersplein 8, 9685 AW Blauwestad
Aanmelden vanaf 10.00 uur
Aanvang: 11.00 uur

secretariaat@whippetstraightrace.nl
http://www.whippetstraightrace.nl/


SLEDDOG TEAM TOUCH OF FROST

De Siberische Husky Kennel "Chibewyan" is gevestigd in het Friese Drachten en bestaat uit 9 Siberische Husky's te weten; Itak, Eska, Jynxx, Findus, Ace, Iluq , Sky, Peik & Hummer. Ze worden getraind door Han, Sandra & Cindy Berendschot. Onder de naam "Sleddog Team Touch of Frost" doen ze mee in de tourklasse op evenementen georganiseerd door diverse sledehondenverenigingen in vele landen, met de step, kar, ski-joring en slee. Ze hebben bewust gekozen voor de toerklasse om met het gehele team heerlijk te toeren door het bos. Het verschil tussen een sprintwedstrijd en toerklasse is dat er niet geraced wordt om tijd. Het sledehondenseizoen begint in oktober en loopt tot ongeveer maart/april. Vanaf april tot september hebben de honden een rustperiode. Het Sleddog Team Touch of Frost heeft de Vercors Quest 150 en de Trans Thuringa 2015 sledetourtocht met veel plezier "gesleed". Zie de video voor de mooi beelden.

Trans Thuringia
http://www.ustream.tv/recorded/58753797 (VIDEO: Han Berendschot gaat met nr 62 als eerste van start.)

Vercors Quest
http://www.chibewyan.nl/vercorsquest.php

De Chibewyan roedel van de familie Berendschot
http://www.chibewyan.nl/Onzehonden.php

Lekker nagenieten aan de Huskybar
https://www.youtube.com/watch?v=4orer6xHaJA&feature=youtu.be

Husky Training
https://www.youtube.com/watch?v=V_u0NYUwVYY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=YkawavCfCGo&feature=youtu.be


NIEUW

BIOFOOD® is een Nederlands en gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. BIOFOOD Diervoeding BV vermarkt met succes meer dan 30 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland en in het buitenland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Als klein familie bedrijf zitten we nooit stil en blijven we op zoek naar nieuwe aanvullende producten en hebben we de transitie ingezet voor duurzame en recyclebare verpakkingen.

BIOFOOD Actueel (media) vindt u hier.

NIEUWE PRODUCTEN

NIEUW: Duurzame en recyclebare 'No waste' verpakkingen. Meer informatie klik hier en hier.

NIEUW: BIOFOOD bio organic brok- en natvoer. Premium biologische complete en aanvullende voeding voor hond en kat.

NIEUW: De BIOFOOD Knoop Jumbo rawhide kauwkluif van ca 85 cm.
De smaakvolle en gezonde natuurlijke tandenborstel. Ideaal voor grote honden.

NIEUW: BIOFOOD knoflook tabletten zalm voor de hond. Smaakvolle en gezonde knoflook tabletten met zalmaroma, knoflook, aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. Weg met vlooien en teken. Natuurlijk, veilig en effectief. Glutenvrij. Ondersteunt huid, vacht (o.a. haaruitval) en darmflora. Meer informatie klik hier.

NIEUW: BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes "cranberry". Gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting* of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Het 3-in-1 cranberry koekje ondersteunt de blaas, de urinewegen en het gebit. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje. Verkrijgbaar als Mini e200g en Maxi e500g verpakking. Meer info klik hier.

BIO 100% KIP
meer informatie
BIO 100% RUND
meer informatie
BIO KALKOEN MENU
meer informatie
BIO KIP MENU
meer informatie
BIO RUND MENU
meer informatie
BIO RUND MENU
meer informatie
BIO GEPERST
meer informatie
Omega+ Probiotic
meer informatie
Knoflook Zalm
meer informatie
3-in-1 koekjes cranberry
meer informatie
3-in-1 koekjes naturel mini
meer informatie
Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood.
Belgie
Spanje
Middle East
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = algemeen
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 0
navigatie = hond
artikelnummer = 194
Selectie artikelen = hond en kat , hond