Nieuw

BIOFOOD® is een Nederlands en gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. BIOFOOD Diervoeding BV vermarkt met succes meer dan 30 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland en in het buitenland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Als klein familie bedrijf zitten we nooit stil en blijven we op zoek naar nieuwe aanvullende producten en hebben we de transitie ingezet voor duurzame en recyclebare verpakkingen.

BIOFOOD Actueel (media) vindt u hier.

NIEUWE PRODUCTEN

NIEUW: Duurzame en recyclebare 'No waste' verpakkingen. Meer informatie klik hier en hier.

NIEUW: BIOFOOD bio organic brok- en natvoer. Premium biologische complete en aanvullende voeding voor hond en kat.

NIEUW: De BIOFOOD Knoop Jumbo rawhide kauwkluif van ca 85 cm.
De smaakvolle en gezonde natuurlijke tandenborstel. Ideaal voor grote honden.

NIEUW: BIOFOOD knoflook tabletten zalm voor de hond. Smaakvolle en gezonde knoflook tabletten met zalmaroma, knoflook, aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. Weg met vlooien en teken. Natuurlijk, veilig en effectief. Glutenvrij. Ondersteunt huid, vacht (o.a. haaruitval) en darmflora. Meer informatie klik hier.

NIEUW: BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes "cranberry". Gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting* of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Het 3-in-1 cranberry koekje ondersteunt de blaas, de urinewegen en het gebit. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje. Verkrijgbaar als Mini e200g en Maxi e500g verpakking. Meer info klik hier.

BIO 100% KIP
meer informatie
BIO 100% RUND
meer informatie
BIO KALKOEN MENU
meer informatie
BIO KIP MENU
meer informatie
BIO RUND MENU
meer informatie
BIO RUND MENU
meer informatie
BIO GEPERST
meer informatie
Omega+ Probiotic
meer informatie
Knoflook Zalm
meer informatie
3-in-1 koekjes cranberry
meer informatie
3-in-1 koekjes naturel mini
meer informatie
Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood.
Belgie
Spanje
Middle East
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = nieuweproducten
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 15
navigatie = hond
artikelnummer = 194
Selectie artikelen = hond en kat , hond