Vleesvoeding

Nieuw: BIOFOOD bio organic aanvullend en compleet natvoer.

BF®Petfood
® heeft premium en biologische vleesvoeding. De natuurlijke, complete en houdbare vleesvoeding is smaakvol en gezond en geschikt voor iedere hond, waarbij gebruik gemaakt wordt van vers vlees, verse vis, schapenvetkanen, rijst en natuurkruiden. Glutenvrij en buiten de koelkast houdbaar. De perfecte variatie op het dagelijkse menu van uw hond. Maar ook uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor onderweg, smaakmaker, bij omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding. Daarnaast is er nu ook BF®Petfood® bio organic aanvullend en compleet natvoer. Complete biologische vleesvoeding voor de hond. Puur, (h)eerlijk en gezond, graanvrij, heeft een hoge acceptatie, is zeer goed verteerbaar, is hypoallergeen en ondersteunt huid, vacht en vertering. Een smakelijke complete en/of aanvullende maaltijd voor iedere hond, van puppy tot senior. BF®Petfood® is een Nederlands en gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Informatie

BF®PETFOOD PREMIUM VLEESVOEDING......VLEESELIJK LEKKER!

Zoals u wellicht weet is de hond een vleeseter, maar heeft aan vlees alleen niet voldoende. Van oorsprong was de wilde hond een jager en het gebit en spijsverteringsstelsel komt grotendeels overeen met die van de huidige hond. Daaruit kunnen we opmaken dat de ideale voeding voor onze hond grotendeels dezelfde grondstoffen moet bevatten als die van zijn wilde soortgenoot. De wolf en/of wilde hond at niet alleen vlees, maar ook de (voor)maaginhoud en orgaanvlees. De (voor)maag van de prooi was gevuld met voorverteerde granen en natuurkruiden.

BF®Petfood PREMIUM VLEESVOEDING ondersteunt huid, vacht en vertering.

Verkrijgbaar in de varianten:

 • Kip/Lam (met o.a. lam, kip en orgaanvlees)
 • Kip/Eend (met o.a. eend, kip, vis en orgaanvlees)
 • Kip/Zalm (met o.a. zalm, kip en orgaanvlees)

Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior.

Naast de afsluitbare verpakking en handige portiedosering (7x90g/630g) nu ook als 800g worst (grootverpakking).

BIOFOOD BIOLOGISCHE VLEESVOEDING.

BIOFOOD Organic vleesvoeding/natvoer: aanvullend of compleet voor hond en/of kat, van kitten/pup tot senior, van A tot Z 100% BIO gecertificeerd, bevat slechts één eiwitbron, koud gevuld, verwarmd op een gecontroleerde lage temperatuur (in eigen vocht)*, vrij van additieven zoals kunstmatige vitamines, vulstoffen, bindmiddelen of dierenmeel. Geschikt voor gevoelige honden/ katten, CO2-neutraal geproduceerd, geen massa veeteelt en zonder toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Het meest natuurlijke en het beste voor kat en hond.

AANVULLEND:
BIOFOOD Organic 100% vlees KIP (blik 200g & 400g) en 100% vlees RUND (blik 200g & 400g) geschikt voor zowel kat als hond.

VOLLEDIG:
BIOFOOD Organic KALKOEN menu - sensitive (pouch 150g & blik 400g) en RUND menu (pouch 150g & blik 400g) voor de hond.

BIOFOOD Organic KIP menu - struvite control (pouch 100g & blik 200g) en c RUND menu – anti vlo & Teek (pouch 100g & blik 200g) voor de kat.

Te gebruiken als:

 • dagelijkse complete of aanvullende voeding
 • vervanging van KVV
 • tijdens vakantie
 • beloning
 • omschakeling naar ander voer
 • gezond tussendoortje
 • afwisseling op dagelijkse voeding
 • middel om medicijnen toe te dienen
 • uitstekend te combineren en variëren met hondenbrokken

Meer informatie voor BIOFOOD organic vleesvoeding (natvoer) voor de hond klik hier. Voor informatie voor de kat klikt u hier.

*Vers geslacht vlees wordt binnen een dag verwerkt in onze unieke vleesvoeding.
**Er worden geen “nekken, strotten, slokdarm en luchtpijp” verwerkt in onze BF®Petfood
vleesvoeding.
**Uitgezonderd de lam variant.

Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood.
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = overzicht
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 6
navigatie = honden
artikelnummer = 76
Selectie artikelen = ,