Vleesvoeding

Nieuw: BIOFOOD® bio organic aanvullend en compleet natvoer.

BIOFOOD
® heeft natuurlijke en biologische premium vleesvoeding. De natuurlijke, complete en houdbare vleesvoeding is smaakvol en gezond en geschikt voor iedere hond, waarbij gebruik gemaakt wordt van vers vlees, verse vis, schapenvetkanen, rijst en natuurkruiden. Glutenvrij en buiten de koelkast houdbaar. De perfecte variatie op het dagelijkse menu van uw hond. Maar ook uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor onderweg, smaakmaker, bij omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding. Daarnaast is er nu ook BIOFOOD® bio organic aanvullend en compleet natvoer. Complete biologische vleesvoeding voor de hond. Puur, (h)eerlijk en gezond, graanvrij, heeft een hoge acceptatie, is zeer goed verteerbaar, is hypoallergeen en ondersteunt huid, vacht en vertering. Een smakelijke complete en/of aanvullende maaltijd voor iedere hond, van puppy tot senior. BIOFOOD® is een Nederlands en gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Informatie

Zoals u wellicht weet is de hond een vleeseter, maar heeft aan vlees alleen niet voldoende. Van oorsprong was de wilde hond een jager en het gebit en spijsverteringsstelsel komt grotendeels overeen met die van de huidige hond. Daaruit kunnen we opmaken dat de ideale voeding voor onze hond grotendeels dezelfde grondstoffen moet bevatten als die van zijn wilde soortgenoot. De wolf en/of wilde hond at niet alleen vlees, maar ook de (voor)maaginhoud en orgaanvlees. De (voor)maag van de prooi was gevuld met voorverteerde granen en natuurkruiden.

BIOFOOD VLEESVOEDING is geproduceerd met gebruik van stoom en bevat geen suiker, tarwe, zout, chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, is glutenvrij en houdbaar buiten de koelkast. De vleesvoeding kunt u serveren op kamertemperatuur. Aangesneden porties afgesloten in de koelkast bewaren (beperkt houdbaar: ongeveer 2/3 dagen).

Te gebruiken als:

 • dagelijkse complete voeding
 • vervanging van KVV
 • tijdens vakantie
 • beloning
 • omschakeling naar ander voer
 • gezond tussendoortje
 • afwisseling op dagelijkse voeding
 • middel om medicijnen toe te dienen

BIOFOOD VLEESVOEDING ondersteunt huid, vacht en vertering.

Verkrijgbaar in de varianten:

 • Lam (met o.a. lam, kip en orgaanvlees)
 • Eend (met o.a. eend, kip, vis en orgaanvlees)
 • Zalm (met o.a. zalm, kip en orgaanvlees)

Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior.

HANDIG VOOR ONDERWEG OF ALS GEZONDE TRAKTATIE.

Naast de afsluitbare verpakking en handige portiedosering (7x90g/630g) nu ook als 800g worst (grootverpakking).

*Vers geslacht vlees wordt binnen een dag verwerkt in onze unieke vleesvoeding.
**Er worden geen “nekken, strotten, slokdarm en luchtpijp” verwerkt in onze BIOFOOD
vleesvoeding.
**Uitgezonderd de lam variant.

Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood.
Belgie
Spanje
Middle East
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = overzicht
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 6
navigatie = honden
artikelnummer = 76
Selectie artikelen = ,