Uw dier

Actueel


Onze Hond, het grootste full color hondenmaandblad van Nederland.
Een echte hondenvriend leest natuurlijk Onze Hond.

BIOFOOD hondenvoeding staat vermeld op pag 143.


Dierenpraktijken is het magazine van dierenspecialisten en liefhebbers. Vier keer per jaar staan er in dit mooie dierenmagazine artikelen over de medische zorg van huisdieren.

BIOFOOD schapenvet bonbons als ideale wintersnack staan vermeld op pag. 23.


Hart voor Dieren: Geniet elke maand van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren.
De advertentie van de vernieuwde BIOFOOD geperste hondenvoeding is te vinden in het oktober nummer van Hart voor dieren.


Onze Hond, het grootste full colour hondenmaandblad van Nederland.

BIOFOOD complete hondenvoeding, natuurlijk het beste (Nr. 6 - 2017).


Dibevo (Dieren Benodigdheden en Voeders) Vakblad: landelijk opererend en onafhankelijk vakblad voor ondernemingen in de huisdierenbranche.

De nieuwe BIOFOOD souplesse- en zalm mini bonbon, staan in het DIBEVO magazine Nr 4 - 2017


Animal Event

Biofood geeft een compleet arrangement Fletcher Hotel weg op Animal Event.
Kom naar de stand!

SPROOKJE UNITAS B1 DUURT VOORT

Zoals u wellicht weet is BIOFOOD sinds enige tijd sponsor van het succesvolle B1 team van CKV Unitas Harderwijk. Unitas B1 stunte tegen DeetosSnel en heeft hiermee de NK-finale gehaald. [HARDERWIJK] Unitas/Perspectief B1 heeft in Maarssen voor een daverende stunt gezorgd door in de kruisfinale topfavoriet DeetosSnel B1 uit Dordrecht met 21-19 te verslaan. De druk lag bij meervoudig Nederlands kampioen DeetosSnel en coach Jan Tonny Visser had Unitas-Perspectief nadrukkelijk in de underdogpositie gemanoeuvreerd. De trainer had zijn opstelling gewijzigd om DeetosSnel te verrassen. De jonge Harderwijkse korfballers startten scherp en kwam met 7-2 voor. DeetosSnel kwam wel terug tot 12-9 bij rust. In de tweede helft kwam de ploeg uit Dordrecht bij 14-14 langszij en nam vervolgens een 14-16 voorsprong. Maar Unitas toonde in deze belangrijke fase veerkracht en nam via 16-16 weer een 19-16 voorsprong. In de verdediging werden veel ballen onderschept en DeetosSnel kwam onder de druk niet verder dan 21-19. Voor Unitas scoorde Matté Lipke negen doelpunten, Nena Ellermeijer en Mike van Boven maakten er allebei vijf. Het jeugdteam van Unitas staat nu in de landelijke finale op zaterdag 26 maart om 13.00 uur in Bennekom. Tegenstander is Groen Geel B1 uit Wormer. Als sponsor wensen we CVK Unitas veel succes.


WHIPPET STRAIGHT RACING IN BLAUWESTAD

Op 19 maart a.s. organiseert men een Whippet Straight Race in Blauwestad, Groningen. Het gaat om een informele bijeenkomst voor leden en niet leden, de inschrijving staat ook open voor andere rassen uit rasgroep 10, de windhondengroep. Het biedt eigenaren van andere windhonden en ook whippets die nog niet eerder hebben meegedaan, de gelegenheid om eens te proeven aan deze sport voor whippets. De sport die meer dan een eeuw geleden ontstond in de mijngebieden in Engeland. Deze sport wordt momenteel nog altijd bedreven in Groot Brittannië en in Zweden, onder de naam “Whippet Racing”. Alle whippets - ongeacht de maat en van jong tot oud – kunnen deelnemen. De baan wordt in een rechte lijn over een lengte van 150 meter uitgezet, de breedte van 6 meter wordt gemarkeerd met linten. Om de onkosten te dekken vraagt men een bijdrage van 6 euro per deelnemende whippet voor leden en 10 euro voor niet leden. BIOFOOD is sponsor van dit sportieve evenement. Inschrijven en meer informatie vindt u op de website of het secretariaat.

19 maart a.s. een Whippet Straight Race
Locatie: Redersplein 8, 9685 AW Blauwestad
Aanmelden vanaf 10.00 uur
Aanvang: 11.00 uur

secretariaat@whippetstraightrace.nl
http://www.whippetstraightrace.nl/


SLEDDOG TEAM TOUCH OF FROST

De Siberische Husky Kennel "Chibewyan" is gevestigd in het Friese Drachten en bestaat uit 9 Siberische Husky's te weten; Itak, Eska, Jynxx, Findus, Ace, Iluq , Sky, Peik & Hummer. Ze worden getraind door Han, Sandra & Cindy Berendschot. Onder de naam "Sleddog Team Touch of Frost" doen ze mee in de tourklasse op evenementen georganiseerd door diverse sledehondenverenigingen in vele landen, met de step, kar, ski-joring en slee. Ze hebben bewust gekozen voor de toerklasse om met het gehele team heerlijk te toeren door het bos. Het verschil tussen een sprintwedstrijd en toerklasse is dat er niet geraced wordt om tijd. Het sledehondenseizoen begint in oktober en loopt tot ongeveer maart/april. Vanaf april tot september hebben de honden een rustperiode. Het Sleddog Team Touch of Frost heeft de Vercors Quest 150 en de Trans Thuringa 2015 sledetourtocht met veel plezier "gesleed". Zie de video voor de mooi beelden.

Trans Thuringia
http://www.ustream.tv/recorded/58753797 (VIDEO: Han Berendschot gaat met nr 62 als eerste van start.)
http://www.chibewyan.nl/transthuringia2015.php

Vercors Quest
http://www.chibewyan.nl/vercorsquest.php

De Chibewyan roedel van de familie Berendschot
http://www.chibewyan.nl/Onzehonden.php

Lekker nagenieten aan de Huskybar
https://www.youtube.com/watch?v=4orer6xHaJA&feature=youtu.be

Husky Training
https://www.youtube.com/watch?v=V_u0NYUwVYY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=YkawavCfCGo&feature=youtu.be


NIEUW

BIOFOOD MET VERNIEUWD DESIGN, VERBETERDE VERPAKKING EN NIEUWE PRODUCTEN!

BIOFOOD vermarkt met succes reeds 28 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast een nieuwe website, vernieuwde voer samenstellingen en verzorgende producten hebben we BIOFOOD Mini ontwikkelt, premium small breed hondenvoeding voor kleine hondenrassen. En.......

It bêste mat nog komme (Fries).......

NIEUW

NIEUW: BIOFOOD mini - small breed is een smaakvolle geëxtrudeerde krokante brok speciaal ontwikkelt voor kleine hondenrassen. Nederlandse topkwaliteit, met natuurlijke hoogwaardige en streng geselecteerde dierlijke- en plantaardige grondstoffen, hoge acceptatie en verteerbaarheid en lage bereidingstemperatuur van ca 90 graden waardoor voedingstoffen beter bewaard blijven. Optimale brokgrootte, -vorm en -structuur. Met gebruik van puur gedroogde en verse vlees/vis, zalmolie en prebiotica als basis, graan- en/of tarwevrij*, ondersteunt huid, vacht, gebit en vertering, met smaakvolle en gezonde vet-nacoating en geschikt voor alle kleine hondenrassen. In de mini varianten puppy, adult, senior, control en sensitive. Meer info vindt u hier.

NIEUW: Natuurkruiden en Souplesse in handige kleinverpakking. Voor alle honden- en kattenrassen. Met name geschikt voor puppy's, kleine hondenrassen en katten. In potjes van e125g. Meer info klik hier en hier.

NIEUW: Souplesse bonbon. Met zalm, schapenvet, zalmolie en souplesse (o.a. chondroïtine en glucosamine). Voor soepele gewrichten en spieren. Ca. 40 bonbons (mini) e265G. Klik hier voor meer info.

NIEUW: MINI zalm bonbon. Rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Ondersteunt huid, vacht, hart en bloedvaten en vertering. Ca. 80 bonbons (mini) e265G. Klik hier voor meer info.

Schapenvet Zeewier mini
meer informatie
Schapenvet Souplesse
meer informatie
Puppy mini
meer informatie
Adult mini
meer informatie
Control mini
meer informatie
Sensitive mini
meer informatie
Senior mini
meer informatie


Soortpagina = algemeen
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 0
navigatie = info
artikelnummer = 134
Selectie artikelen = ,