Uw dier

Nieuw

BIOFOOD Diervoeding BV vermarkt met succes reeds 28 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland en in het buitenland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast een nieuwe website, vernieuwde voer samenstellingen en verzorgende producten hebben we ook BIOFOOD Mini - Small breed ontwikkeld, premium small breed hondenvoeding voor kleine hondenrassen. En.......it bêste mat nog komme (Fries).

BIOFOOD Actueel vindt u hier.

NIEUWE PRODUCTEN

NIEUW: Biofood OMEGA+ Probiotic zorgt voor een optimale darmbalans en algemene gezondheid van uw hond. Ondersteunt weerstand (bijv. na antibioticakuur), spijsvertering en ontlasting (stoelgang). Klik hier voor meer informatie.

NIEUW: BIOFOOD mini - small breed is een smaakvolle geëxtrudeerde krokante brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen. Optimale brokgrootte, -vorm en -structuur. Met gebruik van puur gedroogde en verse vlees/vis, zalmolie en prebiotica als basis, graan- en/of tarwevrij*, ondersteunt huid, vacht, gebit en vertering, met smaakvolle en gezonde vet-nacoating en geschikt voor alle kleine hondenrassen. In de mini varianten puppy, adult, senior, control en sensitive. Meer info vindt u hier.

Omega+ Probiotic
meer informatie
Senior mini
meer informatie
Sensitive mini
meer informatie
Control mini
meer informatie
Adult mini
meer informatie
Puppy mini
meer informatie
Schapenvet Souplesse
meer informatie
Schapenvet Zalm mini
meer informatie
Souplesse
meer informatie
Natuurkruiden
meer informatie


Soortpagina = nieuweproducten
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 15
navigatie = info
artikelnummer = 119
Selectie artikelen = ,