Uw dier

Nieuw

BIOFOOD MET VERNIEUWD DESIGN, VERBETERDE VERPAKKING EN NIEUWE PRODUCTEN!

BIOFOOD vermarkt met succes reeds 28 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast een nieuwe website, vernieuwde voer samenstellingen en verzorgende producten hebben we BIOFOOD Mini ontwikkelt, premium small breed hondenvoeding voor kleine hondenrassen. En.......

It bêste mat nog komme (Fries).......

NIEUW

NIEUW: BIOFOOD mini - small breed is een smaakvolle geëxtrudeerde krokante brok speciaal ontwikkelt voor kleine hondenrassen. Nederlandse topkwaliteit, met natuurlijke hoogwaardige en streng geselecteerde dierlijke- en plantaardige grondstoffen, hoge acceptatie en verteerbaarheid en lage bereidingstemperatuur van ca 90 graden waardoor voedingstoffen beter bewaard blijven. Optimale brokgrootte, -vorm en -structuur. Met gebruik van puur gedroogde en verse vlees/vis, zalmolie en prebiotica als basis, graan- en/of tarwevrij*, ondersteunt huid, vacht, gebit en vertering, met smaakvolle en gezonde vet-nacoating en geschikt voor alle kleine hondenrassen. In de mini varianten puppy, adult, senior, control en sensitive. Meer info vindt u hier.

NIEUW: Natuurkruiden en Souplesse in handige kleinverpakking. Voor alle honden- en kattenrassen. Met name geschikt voor puppy's, kleine hondenrassen en katten. In potjes van e125g. Meer info klik hier en hier.

NIEUW: Souplesse bonbon. Met zalm, schapenvet, zalmolie en souplesse (o.a. chondroïtine en glucosamine). Voor soepele gewrichten en spieren. Ca. 40 bonbons (mini) e265G. Klik hier voor meer info.

NIEUW: MINI zalm bonbon. Rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Ondersteunt huid, vacht, hart en bloedvaten en vertering. Ca. 80 bonbons (mini) e265G. Klik hier voor meer info.

Schapenvet Zeewier mini
meer informatie
Schapenvet Souplesse
meer informatie
Puppy mini
meer informatie
Adult mini
meer informatie
Control mini
meer informatie
Sensitive mini
meer informatie
Senior mini
meer informatie


Soortpagina = nieuweproducten
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 15
navigatie = info
artikelnummer = 134
Selectie artikelen = ,