Aanvullend

Iedere kat is anders en heeft zo z’n specifieke behoeftes, eigenschappen en eventuele speciale voedingseisen. BIOFOOD’s aanvullende producten bieden de nodige (extra) ondersteuning voor uw kat. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Natuurkruiden
meer informatie
Souplesse
meer informatie
Zalmolie
meer informatie

Informatie

Tip: BIOFOOD Natuurkruiden kan ook als aanvulling bij vers vleesvoeding, BARF, droog- of natvoer gebruikt worden. De BIOFOOD natuurkruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen, ter ondersteuning van de stofwisseling, vertering, huid- en vacht en de algemene gezondheid. Bij BARF kunt u de natuurkruiden verwerken in de groentemix.

BIOFOOD souplesse ondersteunt de mobiliteit van kat en hond. Voor soepele gewrichten en spieren. BIOFOOD Souplesse bevat naast glucosamine en chondroïtine ook MSM en smaakvolle en gezonde geselecteerde natuurkruiden (rozemarijn en salie) die extra ondersteuning bieden aan de mobiliteit van hond (en kat).

Tip: BIOFOOD Souplesse kan ook als aanvulling bij vers vleesvoeding, BARF en droog- of natvooer gebruikt worden. Bij BARF kunt u de souplesse verwerken in de groentemix.

BIOFOOD natuurkruiden en BIOFOOD souplesse zijn beide een aanvullend diervoeder voor zowel honden en katten.

Beide zijn een ideale aanvulling op de dagelijkse voeding als vers vleesvoeding, BARF, droog- of natvoer van hond en kat.

Tip: Meer informatie over kruiden, lees "All you ever wanted to know about Herbs for Pets"" van Mary L. Wulff-Tilford and Gregory L. Tilford.

*Verhelpt, voorkomt, behandeld of geneest geen ziekte en/of aandoening.

Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood.
Belgie
Spanje
Middle East
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = overzicht
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 12
navigatie = kat
artikelnummer = 117
Selectie artikelen = hond en kat , kat