Voeding

Nieuw

BIOFOOD Diervoeding BV vermarkt met succes meer dan 30 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland en in het buitenland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast een nieuwe website, vernieuwde voer samenstellingen en verzorgende producten zitten we zeker niet stil en werken we aan nieuwe producten en verpakkingen. Een nieuw assortiment BIOFOOD biologisch gecertificeerd honden- en kattenvoer staat gepland voor de eerste helft van 2020.

BIOFOOD Actueel (media) vindt u hier.

NIEUWE PRODUCTEN

NIEUW: BIOFOOD organic brok- en vleesvoeding. Premium biologische droog- en vleesvoeding voor hond en kat. Spoedig verkrijgbaar.

NIEUW: BIOFOOD knoflook tabletten zalm voor de hond.
Smaakvolle en gezonde knoflook tabletten met zalmaroma, knoflook, aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. Weg met vlooien en teken. Natuurlijk, veilig en effectief. Ondersteunt huid, vacht (o.a. haaruitval) en darmflora. Spoedig verkrijgbaar.

NIEUW: BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes "cranberry". Gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting* of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Het 3-in-1 cranberry koekje ondersteunt de blaas, de urinewegen en het gebit. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje. Verkrijgbaar als Mini e200g en Maxi e500g verpakking. Meer info klik hier.

NIEUW: Naast de BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes "naturel" e500g verpakking nu ook 3-in-1 Koekjes MINI e200 verpakking voor kleine hondenrassen. Meer info klik hier.

Omega+ Probiotic
meer informatie
3-in-1 koekjes cranberry
meer informatie
3-in-1 koekjes naturel mini
meer informatie
Souplesse
meer informatie
Natuurkruiden
meer informatie
BIOFOOD® is een trademark waaronder Biofood Diervoeding BV haar biologisch gecertificeerde producten zal verhandelen. De vertrouwde natuurlijke maar niet biologisch gecertificeerde producten worden vanaf 2021 verhandeld onder de bedrijfsnaam BF®Petfood en handelslogo BF®.
Belgie
Spanje
Middle East
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = nieuweproducten
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 15
navigatie = kat
artikelnummer = 119
Selectie artikelen = hond en kat , kat