Tabletten

NIEUW: BIOFOOD duurzame, unieke en exclusieve “No waste” verpakking* van gerecycled verpakkingsmateriaal wat recyclebaar is.

Naast gisttabletten met knoflook tegen vlo en teek, die natuurlijk, veilig en effectief zijn, biedt BIOFOOD ook tabletten ter ondersteuning van het gebit en frisse adem, huid, vacht en stress. Deze bevatten naast vitaminen A, B(-complex), D en E ook hoogwaardige en gezonde aminozuren, mineralen, eiwitten en enzymen. Geschikt voor alle hondenrassen, van pup tot senior. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Relax
meer informatie
Catbite
meer informatie
Hairball
meer informatie
Knoflook Naturel
meer informatie
Knoflook Zalm
meer informatie

Informatie

Technische analyse by L.D. Lawson, S. G. Wood, and B.G. Huges on “HPLC Analysis of Allicin and Other Thiosulfinates in Garlic Clove Homogenates.“ Planta Medica. 57 m.b.t. knoflook(sap) bij muggen.

Knoflook (kwaliteit uit Spanje) in de juiste dosering is veilig, smaakvol en gezond voor kat en hond. Knoflook heeft voortreffelijke eigenschappen, maar ook hier geldt de regel die voor alle kruiden van toepassing is: meer is niet beter.

BIOFOOD smaakvolle en gezonde honden- en katten gisttabletten met knoflook, aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. Dagelijks gebruik zorgt voor een betere en optimale werking. Weg met vlooien en teken. Natuurlijk, veilig en effectief.

Assortiment: Hond: Zeewier, Pens (55st 90gr). Kat: Naturel, Zalm (100st 60gr)

Naast de BIOFOOD knoflook* tabletten heeft BIOFOOD ook schapenvet bonbons met knoflook.

Verzorgend.

Dogbite en Catbite gisttabletten. Met eucalyptus en munt voor een frisse adem. Werkt snel en doeltreffend. Weg met vieze adem. Ondersteunt gebit, huid en vacht.

Smaakvolle en gezonde haarbal tabletten met aminozuren, vitaminen (A, B, D en E), mineralen en vlozaad. Ondersteunen de darmwerking, zorgt voor een natuurlijke uitscheiding van haren en vermindering van haarbalvorming.

Relax gisttabletten met aminozuren, vitaminen, mineralen en valeriaan en passiebloem die de serotonine stofwisseling positief beïnvloeden en die zorgen voor een rustgevende werking bij kat en hond. Rustgevende werking bij socialisatie, vuurwerk, onweer en bij stress.

Sensitive (Hypoallergeen) gisttabletten bevatten gezonde vitaminen en mineralen en smakelijke grondstoffen, speciaal ontwikkelt voor honden met een gevoelige huid en vacht. Beperkt het optreden van allergische reacties en ondersteunt het immuunsysteem.

Alle bovengenoemde verzorgende BIOFOOD gisttabletten bevatten de volgende gezonde vitamines:

  • Vitamine A ondersteunt huid, gezichtsvermogen en afweer- en immuunsyteem.
  • Vitamine B ondersteunt vermoeidheid, moeheid, huid en immuunsysteem.
  • Vitamine D ondersteunt botten, werking van de spieren, tanden, immuunsysteem en celdelingsproces.
  • Vitamine E ondersteunt ondersteunt bloedcellen, bloedbaan, weefsel, weerstand en stofwisseling.

Assortiment: Dogbite (55st 90gr), Catbite (100st 60gr), Haarbal (100st 60gr), Relax (Hond/Kat 100st 60gr), Sensitive (Hypoallergeen) (55st 90gr).

Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood.
Belgie
Spanje
Middle East
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands


Soortpagina = overzicht
Aan/uit = 0
Database = prod
Sectie = 5
navigatie = kat
artikelnummer = 78
Selectie artikelen = hond en kat , kat